Over ons

Over ons

Proxisales helpt bedrijven met het stroomlijnen en verbeteren van de prestaties van hun verkoopteams.

Dit doen we aan de hand van ons Proxisales platform. Met dit platform kunnen wij het verschil maken in de verkooporganisatie! Ons platform is de interface die uw commerciële mensen gebruiken in elk aspect van hun verkoopproces. Met ProxiSales worden kosten bespaard door vermindering van administratie, wordt tijd bespaard door directe toegang tot up-to-date informatie, verloopt de verkoop efficiënter omdat we het salesgesprek structureren en krijgt u meer controle over de verkoop door permanente monitoring van uw sales team.

We werken vanuit onze eigen ervaringen met verkoop! Onze to-the-point aanpak zorgt ervoor dat u snel betere resultaten zal zien.

Bij elk project starten we met een grondige analyse van de huidige situatie in uw onderneming. Op basis daarvan stellen geven we u advies over de beste aanpak die u kan gebruiken om uw verkopers performenter te maken aan de hand van nieuwe technologie. De technologie die we gebruiken zijn Windows 10 applicaties.

Zoals u kan lezen is ProxiSales een enthousiaste en onafhankelijke KMO uit Gent waarop u kan bouwen.
Onze kantoren bevinden zich in de gloednieuwe Ghelamco Arena, voetbalstadion van Kaa-Gent. Van hieruit bedienen we klanten in België en Luxemburg.

U bent te allen tijde welkom in onze kantoren voor een diepgaand gesprek.

Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
ErrorHere