Proxisales

Wat is dat, Proxisales?

Als bedrijfsleider of salesmanager stelt men zich vaak de vraag hoe men de efficiëntie van zijn verkoopsteam kan opdrijven, zodat de verkopers aan dezelfde personeelskost – en zonder extra aanwervingen – toch meer groei kunnen realiseren. Dat kan, maar dan moet men hiervoor wel de juiste tools inzettten.

 De Proxisales-app, is een nieuwe verkoopsapplicatie die de juiste structuur biedt aan verkopers om efficiënter, performanter en productiever te werken. Dit zowel bij de voorbereiding, het intake-gesprek, het eigenlijke verkoopsgesprek als bij de opvolging en de diensten na verkoop. Dankzij deze app kan de opgedane kennis uit het verkoopsgesprek  nu ook effectief gedeeld worden met het volledige verkoopsteam. Het is kennis die leidt tot efficiëntere communicatiestromen tussen de externe én interne verkoopsdiensten, en de kloof overbrugt tussen sales & marketing.

Vandaag is het beroep van verkoper een knelpuntberoep geworden omdat dit en hele reeks vaardigheden eist die niet iedereen beheerst.  Dankzij deze app kunnen sales managers hun minder ‘geboren verkopers’ beter coachen en structureel begeleiden. Het gesprek volgt namelijk dankzij deze app een logische structuur en de verkoopspresentatie is altijd up-to-date. De verkoper kan nu optimaal focussen op het belang van de klant door echt te luisteren en te registreren, en samen met de klant out-of-the-box meedenken aan nieuwe ideeën of projecten die een win-win opleveren. Door de digitalisering van de processen is de administratieve follow-up voor de vertegenwoordiger ook significant lager en verhoogt aldus zijn productiviteit. Voor de werkgever zijn de prestaties van zijn verkoopsteam nu ook meetbaar en zichtbaar, met een veel beter inzicht in de manier waarop zijn vertegenwoordigers het verkoopgesprek voeren en aanpakken.

Wat Proxisales voor u kan betekenen

De Proxisales app is het ideale verlengstuk voor een bestaand CRM platform binnen een bedrijf, omdat Proxisales aanvult waar een CRM tekortschiet, maar zelfs zonder CRM platform kan een firma zonder problemen met de Proxisales app aan de slag. Proxisales kan zonder probleem maatwerk leveren.

Kom alles te weten over de voordelen van Proxisales
Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
ErrorHere